Rólunk


A DigiMusic egy zeneiskola, amely olyan emberek számára lett létrehozva, akik kreativitásukat, egyéniségüket a zenében szeretnék kibontakoztatni. A tantervek több évnyi tapasztalat alapján készültek el. Tartalmaznak autodidakta tanulás és sok sok gyakorlás útján szerzett ismeretet, és tanulmányok során elsajátított tudást is. Egyszemélyes oktatásunk során a kreativitásodat a maximálisra fejlesztjük, aminek köszönhetően megtalálhatod az egyedi hangzásodat. Képzéseink során átfogó tudásra tehetsz szert az elektronikus zeneszerzés folyamatáról és a producerré válás útjáról. Célunk, hogy megtaláld a választ arra, hogy milyen zene van benned.

Szabó Tamás

DigiMusic alapító

Mérnökinformatikusként végzett a Neumann János Egyetemen. Szakdolgozatát az elektronikus zeneszerzésről írta, amelyben bemutatja, hogy egy mikrofon segítségével a hétköznapjainkban fellelhető hangokból is készíthető elektronikus zene. A zenekészítés mellett másik nagy szenvedélye a tanítás, ennek köszönhetően született meg a DigiMusic. Fontosnak tartja a kreativitást és az egyediséget. Azt vallja, hogy mindenkinek van egy művészi oldala, és mindenkiben ott van a saját zenéje, csak elő kell hozni. Kiemelt témakörei a sound design és szintézisek.

Horváth Zoltán

DigiMusic társ alapító

Az Oktopus Multimédia Intézet Hangmester szakán végzett, ahol a szakma nagy neveitől szerzett tudást a stúdiótechnika, hangosítás, mikrofonozási technikák és akusztika témaköreiből. Részt vett a Sziget 2016 Petőfi Volt Színpad és több magyar zenekar hangosításán, úgy mint pl.: Belga, Welhello, Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, Kispál és a Borz. A tanítás számára is meghatározó az életében, szívesen osztja meg eddigi tapasztalait és tudását azokkal, akik az elektronikus zeneszerzés iránt érdeklődnek. Kiemelt témakörei a keverés és mastering, illetve az akusztika.

Kurzusok

Maschine Intro


A Maschine Intro az első szintje iskolánknak. Megismerkedünk az alapfogalmakkal, a különböző hangokkal, hangszerekkel, a home stúdió felépítésével, megtanuljuk használni az alapvető programokat és effekteket. A kurzus végére elkészítjük az első saját zenédet, és választ kapunk a kérdésre, hogy milyen zene van benned.

Maschine Pro


A Maschine Pro során az első kurzusban szerzett tudásunkat mélyítjük el a zenék elkészítése közben. Mikrofonozási technikák ismerete során egyedi hangokat rögzítünk, és azokból építjük fel a saját hangzásvilágunkat. Belemerülünk a különböző szintézisek folyamatába, szolfézs ismeretünkkel pedig egyedi dallamokat hozunk létre.

Eszközök


RME UC Interface

Adam Audio F7

MacBook Pro
Retina

Native Instruments
Maschine Studio

Sennheiser HD600

Sennheiser HD25

M-Audio Keystation
61ES MKII

Mackie SR24-4
VLZ Pro Mixer

Genelec 5040a
Subwoofer

Rode NT55 Instrument
Condenser Microphone

Strymon TimeLine
Delay Pedal

Ableton Push 2

Kiemelt partnerünk: